Hockeyskolan

Leijona Hockeyskola i samarbete med TSM och Gym Kampen som bjuder på detta åt alla barn i Nykarleby även säsongen 2017-2018!

Muik Hockey börjar i oktober men det går att komma med närsomhelst under säsongen!

Leijona-hockeyskola är Finlands Ishockeyförbunds nationella produkt vars syfte är att skapa en förstklassig modell för verkställande av ishockey- och skridskoskolor. Leijona-hockeyskola är avsedd främst för flickor och pojkar i 3-8 års ålder. Den är planerad att pågå för ett barn i hela tre år. Avsikten är att på det här viset göra det lättare för barn att övergå till hockey och skridskoåknings intresse och sänka tröskeln för att delta i föreningsverksamhet.

I Leijona-hockeyskolan ingår grentekniska övningar såsom skridskoåkning och puck- och klubbhantering samt spel och lekar. Övningarna blir svårare varje år och på varje ny nivå. Utbildade ledare: Också ledarnas utbildning är en viktig del av verksamheten när en nationell ishockeyskola skapas. Färdiga träningsprogram har utarbetats för ledarna och varje ledare får en utbildning.
 
Bra att veta:

  • Ingen avgift och ingen förhandsanmälning
  • Utrustning: skridskor, hjälm med ansiktsskydd, halsskydd och klubb
  • Möjlighet att köpa spelskjorta och utrustning av föreningen
  • Istider måndagar kl 18:30-19:20

Välkommen till Leijona-hockeyskola - Finlands största hockeylag

Jan-Peter Lassila 044 2828 090 peter.lassila@nkab.fi
 

Facebook

10.07.2019

Om någon är sugen så !! Gold in the Net järjestää Anders Wiklöfs jäähallissa maalivahtileirin 15.-19.7., jonne kenttäpelaajilla on ilmainen pääsy maalintekoharjoituksiin ja laukomaan. Kaikille …

13.05.2019

En till säsong till ända, en fin säsong ! Utveckling har skett på många plan både personliga och gemensamma! Föreningen hade också några tydliga mål som nåddes ett tydlig som också är ett återkomma…

13.05.2019

Kom ihåg !! Även alla Easy Hockey och Hockey skolan deltagare !!!

FAF, 11.05.2019

Firar säsongsavslutnings kväll med E juniorerna + föräldrarna 🍔🍟