Hockeyskolan

Leijona Hockeyskola i samarbete med TSM och Gym Kampen som bjuder på detta åt alla barn i Nykarleby även säsongen 2017-2018!

Muik Hockey börjar i oktober men det går att komma med närsomhelst under säsongen!

Leijona-hockeyskola är Finlands Ishockeyförbunds nationella produkt vars syfte är att skapa en förstklassig modell för verkställande av ishockey- och skridskoskolor. Leijona-hockeyskola är avsedd främst för flickor och pojkar i 3-8 års ålder. Den är planerad att pågå för ett barn i hela tre år. Avsikten är att på det här viset göra det lättare för barn att övergå till hockey och skridskoåknings intresse och sänka tröskeln för att delta i föreningsverksamhet.

I Leijona-hockeyskolan ingår grentekniska övningar såsom skridskoåkning och puck- och klubbhantering samt spel och lekar. Övningarna blir svårare varje år och på varje ny nivå. Utbildade ledare: Också ledarnas utbildning är en viktig del av verksamheten när en nationell ishockeyskola skapas. Färdiga träningsprogram har utarbetats för ledarna och varje ledare får en utbildning.
 
Bra att veta:

  • Ingen avgift och ingen förhandsanmälning
  • Utrustning: skridskor, hjälm med ansiktsskydd, halsskydd och klubb
  • Möjlighet att köpa spelskjorta och utrustning av föreningen
  • Istider måndagar kl 18:30-19:20

Välkommen till Leijona-hockeyskola - Finlands största hockeylag

Jan-Peter Lassila 044 2828 090 peter.lassila@nkab.fi
 

Facebook

17.04.2019

Hej ! Föreningens säsongs avslutning äger rum i Maj, det exakta datumet bestäms nästa vecka på juniorsektions mötet och meddelas efter detta!!

10.04.2019

Kom ihåg att köpa lotter, och stöd våra verksamhet, fin fina priser ! 🙏🏻 Huvudvinst : http://www.ronnqvistveneet.fi/batar/ronnqvist-pro/ronnqvist-pro-15 ( medlemmar passa på att sälja vid …

3.04.2019

EasyHockey tar sommar ☀️ paus men vi utmanar andra föreningar att köra ett liknande koncept

Duudsonit Activity Park Seinäjoki, 30.03.2019

med F-juniorerna, syskonen och föräldrarna/ F-junioreitten, sisarusten ja vanhempien kanssa